Avtoelektrika Klevišar

Straška cesta 30, Novo mesto       041/616-151

AVTOELEKTRIKA

Popravila vseh vrst zaganjačev in alternatorjev za osebna in tovorna vozila, delovne stroje ter traktorje. Stalno imamo na zalogi najpogosteje potrebne rezervne dele, tako da je popravilo izvršeno v najkrajšem možnem času. Pred prodajo akumulatorje redno testiramo. Tako boste vedno kupili svež in električno napolnjen akumulator.


KLIMATSKE NAPRAVE

Ste lastnik vozila, ki nima vgrajene klme? Nič zato. Avto klimo lahko vgradimo v katerokoli osebno, tovorno vozilo ali kombi, če je na tržišču le kit komplet za dodatno vgradnjo. Vgraditi je možno tudi hladilni sistem za kombije za prevoz živil. Vgradnja avto klime je možna za vse znamke vozil. Pokličite nas ali pa na pošljite informativno povpraševanje za ceno.


AVTOMEHANIKA

Poleg avtoelektrike je naš kader izpopolnjen tudi na področju mehanike, pri čemer vam nudimo vzdrževanje, popravila in servisi mehaničnih sklopov na vozilih (popravila zavor, motorja, menjava olja,...) ter priprava vozil za tehnični pregled in podobno.

STREŠNA OKNA

Danes razni proizvajalci obujajo tradicijo in dajejo pogledu v nebo nov pomen. Strešno okno je funkcionalni dodatek vašemu vozilu, ki vam nudi vertikalni pogled iz vozila, dovaja svež zrak, ter dodatno daje vožnji tisti kanček svobode in vetra v laseh. Nudimo vam montažo in servis strešnih oken.

   

GRELCI

Vstopite, počutite se prijetno in odpeljite - grelec pomeni tudi kakovost življenja. Naši grelci zelo učinkovito zagotavljajo prijetno klimo - pozimi in poleti. Različni modeli po enakem principu ščitijo okolje, motor in prihranijo denar.